miercuri, 10 aprilie 2013

La ce se foloseste membrana EPDM?


Membranele EPDM de la Firestone sunt de diferite feluri, conform destinatiilor specifice:
Firestone GeoGard EPDM si Firestone PondGard EPDM.
  • Membranele utilizate pt lacuri, iazuri (PondGard) la 1,02 mm,  au certificare pt apa potabila si pesti
  • Membranele pt hidroizolatii bazine industriale, agricole, zootehnice (geomembrane), de obicei 1,14mm, sau 1,54mm
  • Membrane pt hidroizolatii acoperisuri, terase, constructii civile si industriale  (RubberGard) ce corespund normelor de ignifugare industriale 
Desi compozitia acestor membrane este aproape identica se recomanda utilizarea fecarei tip doar pt scopul pentru care a fost proiectat, Deci nu se utilizeaza membrana PondGard pt acoperisuri, sau fose zootehnice. La fel, nu se foloseste RubberGard la bazine.
Firestone nu permite utilizarea acestor materiale in alte domenii, in afara de fisa lor tehnica,
Firestone interzice aplicatorilor de hidroizolatii bazine sa lucreze la hidroizolatii constructii si vice-versa. Astfel se doreste evitarea unor probleme legate de utilizarea unor proceduri neconforme cu standardele, respectiv calificarea echipelor intr-un domeniu bine definit, pt ca lucrarile sa fie executate la o calitate inalta si de un team experimentat.
In acest sens nici echipa noastra nu livreaza materiale pt hidroizolatii acoperisuri si nici nu executa lucrari de hidroizolatii cladiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Informatiile de mai sus sunt pentru iubitorii de apa si natura.
Acest blog contine cea mai vasta baza de date si informatii tematice legate de iazuri naturale, piscine naturale, bazine, hidroizolatii si alte constructii acvatice
Opinia Dvs este importanta pentru noi.